Palvelu

Boostitunti

Varaa yrityksesi

Boostitunti asiakaspolun kehittämiseen

Boostitunnin aikana tarkastellaan etäpalaverissa, mikä on sinun yrityksesi nykytilanne ja tärkein kohderyhmäsi. Maailma ja matkailupalveluiden kulutus on muuttunut dramaattisesti viime aikoina. Oletko jo reagoinut vai seurailetko vielä sivusta, mitä ympärillä tapahtuu?

  • Kuka on asiakkaasi tulevaisuudessa, mistä hän löytää ja ostaa palvelunsa?
  • Millaisia palveluita ja elämyksiä asiakkaasi haluavat?
  • Toimiiko asiakkaasi digitaalinen ostopolku vaivatta?

Palaverin aikana  tavoitteena on saada  liikkeelle uudenlaista ajattelua ja rohkeutta tuotteiden ja asiakaspolun kehittämiseen. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa myös muita lisäpalveluita yrityksen kehittämiseen.

Lähetä minulle vain verkkosivusi osoite sähköpostitse noora@yourlocalhost.fi.Käyn ennen Boostitunnin alkua tarkastelemassa yrityksesi nettisivut kuin olisin ostava asiakas. Saat dialogimme aikana yhteenvedon sivujen toimivuudesta sekä kehitysideoita asiakaspolun parantamiseen.

Katsotaan yhdessä tulevaisuuteen ja luodaan polku uusille askelille!

Palvelumuotoilu

“Noora on sparraajana innostava ja kannustava. Auttoi selkeyttämään mihin minun kannattaa markkinoinnissani panostaa. Sain selkeämmän käsityksen kohderyhmäni löytämiseen. Nooran sparraus antoi positiivista uskoa tekemiseeni. Hän ymmärtää todella hyvin, minkälaisten asioiden kanssa matkailuyrittäjä painiskelee. Sain erinomaisia käytännöllisiä neuvoja”

Maarit Liljedahl, matkailuopas, yrittäjä

Palvelun hinta

120 € + alv 24 %. Toteutetaan videopuhelun välityksellä.

Kotisivujesi ”mystery shopping”

Puhelu

Kehitysideat kirjallisena

Hinta ei sisällä verkkosivuston teknistä auditointia.

Maksu-ja tilausehdot

l

Varaa

Boostitunti

Ota yhteyttä

vastaan sinulle pikimmiten!