Hosting Noora Kokko

Your Local Host on yhdistelmä vankkaa matkailuosaamista ammattitaitoa ja aitoa suomalaista sisua. Annettuun työhön tartutaan, toimeksiannot hoidetaan ammattitaidolla ja työt tehdään hymy huulilla loppuun asti.

Your Local Host voi toimia ryhmänvetäjänä, esittelijänä, myyjänä, tarjoilija, mallina – omassa toimipisteessänne, messuilla tai asiakastilaisuuksissa. Tarjoamme aidosti tarpeitanne vastaavia apukäsiä yrityksenne käyttöön.

Onnistuneen kokemuksen aikaansaamiseksi tarvitsee loistavakin kohde ammattitaitoisen emännän tai isännän, joka huolehtii vieraiden viihtymisestä. Noora Kokko on käytettävissänne kun haluatte käyttää oman aikanne muihin tehtäviin.

Nooran käsiin voit huoletta luottaa ryhmän kuin ryhmän, oli kyse sitten suomalaisesta tai kansainvälisestä porukasta. Liikunnallinen ja sanavalmis Noora esiintyy luontevasti ottaen tilanteen kuin tilanteen haltuunsa.

Esimerkkejä millaisissa asioissa
Noora voi olla avuksi

• emännöinti
• apuvetäjänä elämyspalveluissa
• PR- ja myyntihenkilö tilaisuuksiin ja messuille
• Tarjoiluapu/lisäkädet suuriin tapahtumiin

Kielitaito: suomi, englanti, saksa

Koulutus: matkailun restonomi
( AMK) Palvelujen tuottamisen ja johtamisen ko. suuntautuminen: Matkailu, majoitus ja kokouspalvelut
• anniskelupassi
• hygieniapassi
• E1 -ensiapukoulutus

Varaus: etukäteisvaraus
Saatavuus: ympärivuoden
Sijainti: sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Tehdään yhdessä unohtumattomia elämyksiä!

Hinnasto

4 tuntia

220e + alv

 

8 tuntia

410e + alv

Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.
Kysy tarjous tarpeidesi
mukaisesta tuntimäärästä.

 

Palvelu on saatavilla ammattilaisille/yrityksille.

 
 

REFERENSSEJÄ

Host-palvelu

Malli

Malli

Your Local Host Noora on ollut Visit Jyväskylän mukana emännöimässä mm. saksalaisen Der Kulinariker lehden toimittajia. Nooralta sujui hyvin opastus suomalaisen leipomisen saloihin, kun toimittajat pääsivät tekemään marjapiirakkaa yhdessä poimituista marjoista. Lisäksi Noora oli suurena apuna kiinalaisten median edustajien tutustumismatkalla ja osoitti ihailtavaa heittäytymistä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Johanna Maasola
Visit Jyväskylä, matkailukoordinaattori

Noora otti ammattitaitoisesti vastaan muuttuvat suunnitelmat ja lähestulkoon tuntemattomat yhteistyökumppanit. Hän osoitti erinomaista mukautumista ja esitti kuitenkin omia ideoitaan ja ajatuksiaan parantaakseen tuotannon laatua. Puhumattakaan siitä, kuinka vaivattoman oloista varsinainen näytteleminen oli!

Heikki Sulander
Valokuvaaja – Photography

Nooran kanssa yhteistyö sujuu mutkitta. Hän osaa heittäytyä mukaan projekteihin ja tuo niihin positiivista energiaa värikkäällä persoonallaan.

Mikko Suuronen
Ohjaaja, Aava & Bang