Lisäpalvelu

Tuotteistuksen ryhmäsparraus

Kehitä

Tuotteistukseen työkaluja

Kerää yhteensä 3-4 yrityksen porukka ja tulkaa yhdessä sparrattaviksi! Ideana on, että jokaisella on yksi tuote, jota lähdemme yhdessä kehittämään. Paja kestää 1,5-2 h riippuen teidän tuotteistuksen lähtötasosta. Sparrauksen aikana opimme tuotteistamisesta, opimme toisiltamme, saamme vertaistukea, verkostoidumme sekä työstämme tuotteitanne kohti haluttua lopputulosta.

Palaute

” Nooran tuotteistuksen yritysryhmäsparraus oli  todella hyödyllinen. Saimme oppeja tuotteistuksen perusasioista sekä pääsimme myös kehittämään toistemme tuotteita. Ryhmässä oppii aina  enemmän kuin yksinään asioita kehittämällä. Oman tuotteeni suunnittelu  eteni selkeästi ja nyt tiedän seuraavat askelmerkit mitä tehdä  seuraavaksi”

Taina, Tervalepikön Torpat.

Palaute

”Sparraus oli hyvin käytännöläheinen, ”jalat maassa”. Yrittäjiä kannustettiin toteuttamaan omia unelmia ja visioita ja siihen oli tarjolla konkreettiset askeleet. Erityisen paljon pidin ryhmäsparrauksen muodosta, se tuo yksinyrittäjille ”työyhteisön” jota tavallisessa arjessa ei ole. Noora on innostava ja asiantunteva sparraaja.”

Olga Kolari, Sonic Poetry

Palvelun tiedot

  • Kesto 1,5-2 h
  • Toteutus: Etänä
  • Hinta 300 € + alv 24 % (hinta jaetaan tasan osallistujien kesken ja laskutetaan kaikilta erikseen ilmoittautumisen jälkeen)
  • Varaus ja lisätiedot Nooralta verkkosivujen yhteystiedoista.
  • Ajankohta: sovitaan ryhmän kanssa kaikille sopiva ajankohta klo 9.00-20.00 välisenä aikana.

Maksu-ja tilausehdot

Ota yhteyttä

vastaan sinulle pikimmiten!